Een dagje huiswerkbegeleiding bij 't Leerhuys

"Als ik bij 't Leerhuys aankom, staat Yvonne al bij de ingang. Ik hang m'n jas op en ga lekker zitten in de voorkamer. Ik krijg een warme kop thee met iets lekkers erbij. Soms is er fruit, een koekje of een groente snack. Nu heb ik even de kans om op adem te komen na een lange schooldag. Ff chillen en kletsen met de andere leerlingen. Ik ben zo blij dat dat kan en dat we met een klein groepje zijn. Ik voel me thuis en welkom. 

Na een minuut of tien is mijn thee op. Dan ga ik aan de slag! Samen met Yvonne neem ik de schooldag door en de agenda. We blikken terug op de vorige week. Wat ging goed? Wat kan beter? Hierbij is er ook tijd om te vertellen hoe ik me voelde vandaag en of er dingen zijn waar ik tegenaan gelopen ben. We bekijken Magister en maken een persoonlijk huiswerkplan voor deze week. Hierbij maak ik duidelijke doelen en er wordt ook rekening gehouden met mijn voetbaltraining en de verjaardag van oma op zaterdag. Yvonne helpt me om mijn planning te maken. 

Vervolgens ga ik naar de 't Leerhuys. Hier mag niet gepraat worden. Af en toe mag ik wel fluisteren. Ik blijf dagelijks anderhalf uur, maar kan indien nodig, langer blijven."


Klik hier voor:  CONTACT

Klik hier voor:  GRATIS INTAKE