Welkom bij 't Leerhuys 
 
De training: Ik leer leren start in september 2020. Binnenkort meer informatie over data en tijden. Houd de site in de gaten! 

Welkom

't Leerhuys biedt onderwijsbegeleiding voor leerlingen van het Voortgezet Onderwijs (VO) en aan leerlingen die zich daarop voorbereiden in een gloednieuwe ruimte, midden in de oude stadskern van Sittard. We creëren een plek waar je je thuis voelt. De ontspannen en huiselijke sfeer staat bij ons centraal zodat je niet na school wéér naar school gaat.


Kracht van 't Leerhuys  

Persoonlijk, kleinschalig, professioneel en betrokken. Werken in een huiselijke sfeer vinden we ontzettend belangrijk. Vaste begeleiding met jarenlange ervaring in het VO. Korte communicatielijnen met ouders en/of verzorgers en indien nodig met school. Gratis intakegesprek, evaluatiegesprek en géén toeslag voor proefwerkweken. 


Kom binnen

Wilt u langskomen om een kijkje te nemen in 't Leerhuys? Of wilt u meer informatie? Dan bent u van harte welkom! Om ervoor te zorgen dat we alle tijd voor u hebben en dat we de leerlingen niet storen, kan uw bezoek alleen op afspraak. 

Klik hier voor:  CONTACT 


 

 

 

 


 

 
  

 

 

 


 

 

3201